четвъртък, 12 март 2009 г.

Преслава ще става майка?


Поне такова е желанието й за момента! Нека не забравяме колко модерно стана известните дами да го играят "добрите самарянки" и да зачеват бебета за престиж. Според някои да бъдеш майка напомня големи отговорности, време, обич, ласки и силни емоции. Общо взето, все неща, с които голяма част от "зрителите" на чалгата не свързват своите идоли. "Жена, лъснала по Евино бельо на кориците на множество еротични списания, добра майка? Да, да!" ще си кажат някои, но очевидно и пеещите операции могат да даряват любов, да сменят памперси, да стават през нощта, да кърмят и т.н. Освен това, в защита на Преслава бих искала да кажа, че тя нито веднъж не е показала прелести публично, както го прави спряганата за любовница на Петко Димитров Камелия например.
Но да не прекаляваме с това, кой какво казал и кого оплюл. Да обърнем внимание на Преслава и нейната мечта да стане майка. Хитовата изпълнителка неведнъж е заявявала, че за себе си е открила Човека в лицето на Петко Димитров (два реда по-нагоре), един от собствениците на "Син Сити", и не вижда какво пречи двамата да се сдобият с рожба.
Очевидно Преслава забравя дребния факт, че по документи "любовта на живота й" все още е женен за Мария Игнатова, доскоро водеща в "Господари на ефира". Мария и Петко са в развод, но той все още не е приключил. Като добавим и напоследък разхождащите се "греховни" управители с отрязани уши, едва ли му е много широко около врата в момента. Но! Човек никога не знае! 32-годишният човечец мълчи по въпроса, докато Преслава не спестява грам емоция и правеж: "Искам да му посветя всяка свободна минута, вече ми харесва да живея в София. Няма по-голямо щастие за една жена от това да бъде майка. Аз мисля, че ми е време да родя". Ех, че хубаво!

Няма коментари:

Публикуване на коментар