вторник, 17 март 2009 г.

Нова купи Слави


Нова ли купи Слави или Слави ще купува Нова - не е ясно. Ясно е само, че „Дързост и красота” с неговите 10 000 епизода нищо не представлява в сравнение с драмата, която се заформя по цели три телевизии и техните представители.

В главните роли : БТВ, Нова Телевизия и ТВ2, начело съответно с Иван и Андрей, Слави Трифонов и Азис! Затягайте коланите, защото ново цунами се задава! Този път е на българска територия и жертвите няма да бъдат 250 000, а 7, 365, 000! Войната, водена доскоро от БТВ и Нова Телевизия, сега се превръща във война между двама души! Азис, който наскоро стартира собствено предаване по ТВ2 и Шоумен N=1 в България - Слави Трифонов! Очевидно, според последния, Нова е по-сигурен съюзник срещу Краля на поп-фолка, отколкото "консервативната" БТВ. Мислите, че си измислям? Жестоко се лъжете! Нова Телевизия се възползва от моментната безпомощност на г-н Трифонов и поизчерпаните му идеи и реши да му подаде ръка във враждата с кака ви Азис. А тя, миличката, се готви за новата Първа шоудама на България! Как ще стане това, като дори гостите й правят забележка, че прави сто грешки в минута, не знам, но си има амбицията гърлата, може пък и да излезе нещо! Човек никога не знае!

Та, да се върнем към договора, който Нова Телевизия сключи със Слави Трифонов, а именно да бъде излъчван чисто нов формат на предаване, продуцирано от... продуцентската компания на Шоумен N=1 в България - "Седем осми". Новият формат ще носи мелодичното заглавие „Пей с мен”. Хубаво да се отбележи за протокола, че предаването е изцяло разработено от екипа на „Седем Осми”. Стартът му ще се състои в началото на март, като продължителността ще бъде 3 месеца.

Дали пък Слави не е започнал да възприема всяко ходещо парче месо като конкуренция, след като смята да натрие носовете дори на Иван и Андрей – водещите на първото издание на Мюзик Айдъл, чийто продуцент беше именно Дългият? Казвам „натрие” и „конкуренция”, защото в момента чаровниците се готвят за… Познайте! Продуценти на Мюзик Айдъл 2! Мамма Миа!

Трифонов ще се опълчи срещу цели трима души и срещу цели две телевизии. Обобщавам! Иван и Андрей – продуценти на музикалното предаване по БТВ и лейди Азис – водещ на „Вечерното шоу на Азис” по ТВ2.

Кастингът за риалитито „Пей с мен” започва... познайте кога? Когато започва и кастингът за набиране на участници за Мюзик Айдъл - в средата на януари! Какво се казва в такива ситуации, знаете ли? Мазало!


„През последните години Нова Телевизия се превърна в предпочитания дом на най-способните хора, които се занимават с телевизия в България. Няма нищо по-логично от това днес прага на този дом да прекрачи талантливият екип на „Седем Осми“, предвождан от Слави Трифонов. Поласкани сме от факта, че от сега насетне ще пишем най-новата история на развлекателния жанр у нас с подобни партньори”, коментира Павел Станчев, генерален директор на Нова Телевизия.

Незнам на кого какво му се е падало от баницата с късмети, но определено ни очаква интересна 2008. Да живее PR!

Няма коментари:

Публикуване на коментар