сряда, 18 март 2009 г.

Бившият на Памела идва в Каварна


Скандалният бивш съпруг на Памела Андерсън - Томи Лий, и неговата банда Motley Crue ще открият "Калиакра рок фест" на 1 юли. Това ще бъде първият концерт на рокаджиите в България. Изявата им е организирана от "Жокер медия" и община Каварна.

В морския град Motley Crue ще пристигнат с оригиналния си състав - Винс Нийл (вокали), Мик Марс (китара), Ники Сикс (бас) и Томи Лий (ударни). Всички те са известни с разхайтения си начин на живот.

Имали са проблеми със закона заради употребата на алкохол и наркотици, както и за скандални връзки с жени, най-известна от които е бракът между Томи Лий и Памела Андерсън. Порнокасета с игричките между двамата на яхта преди години пък стана едно от най-търсените заглавия в тогавашните видеотеки.

През 2008-а Motley Crue издаде своя девети студиен албум Saints of Los Angeles, първи за последните осем години. В момента бандата е на турне в чест на 20-ата годишнина от излизането на албума Dr. Feelgood, който е единственият в историята на групата, достигнал челна позиция в класацията на Billboard.

Няма коментари:

Публикуване на коментар