четвъртък, 12 март 2009 г.

Слави ще се жени.


Спряганият за Шоумен номер 1 в България Слави Трифонов, съвсем скоро ще блесне с халка на пръста си. Къде се е чуло и видяло..?! Няма лъжа, няма измама. Хората се кълнат един през друг, че г-н Трифонов е поискал ръката на своята любима от младини Маги. Двамата на няколко пъти са били засичани в центъра на София на любовни разходки. Приближени до Дългия все още шушукат как въпросната дама, психоложка, е споделяла общ дом със Слави дори след края на връзката им преди години. Таксиметрови шофьори залагат великденските си премии, че миналата седмица влюбените са се нацелували едно хубаво по средата на платното, като по този начин са стопирали всяка гума на пътя. Киното за Слави и Маги също не е мираж. Разказват си хората, видели-невидели, за чудото от седми ред в "Арена".
Това, което винаги е тревожило феновете и зложелателите на Трифонов, са неяснотите около личния му живот. Доскоро се раздухваше клюката, че Слави си има вземане-даване с красивата македонка от „Пей с мен” Каролина Гочева. Уж и те били засичани по разходки, уж и тя живеела при Трифонов, уж и тя беше бременна като бившата му колежка Александра Раева, а пък накрая друга се оказа хавата.
Кой крив, кой прав, не е ясно. От екипа на 7/8 както винаги мълчат по любовните въпроси на своя шеф. Остава само да чакаме и да се насладим на следващото шоу, което г-н Трифонов е подготвил за своите зрители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар