сряда, 18 март 2009 г.

Бритни Спиърс получила смъртни заплахи за синовете си


Американската поп певица Бритни Спиърс може да прекъсне турнето си заради смъртни заплахи, които получила.

Спиърс, чието дългоочаквано турне "Цирк" започна по-рано този месец, все повече се безпокои, че животът на синовете й, Шон Престън и Джейдън Джеймс, може да е в опасност, след като получила заплашителни съобщения, информира БГНЕС.

"Бритни получи анонимни смъртни заплахи по телефона и електронната поща и най-големият й страх е, че може да има заговор за отвличане на Шон и Джейдън. От този момент тя преживява истински кошмар и се събужда посред нощ, плачейки за синовете си", споделя източник пред британското сп. "Лук".

"Бритни уведоми началника на охраната си и той смята, че писмата са изпращани от неин самотен почитател. Параноята й се превърна в лудост и тя е много изплашена", допълва източникът. Освен това, Бритни била озадачена, след като получи критики, че не е пяла на живо на последните си концерти и близките й се тревожат, че може да не издържи на напрежението.

"Бритни е подложена на голямо напрежение заради непрекъснатите концерти, лошите коментари и тревогата за синовете й. Всичко това й дойде в повече и тя крещи на хората от екипа си: "Не мога повече, защо ме измъчвате? И излиза от стаята през сълзи", споделя близък до певицата източник.

Няма коментари:

Публикуване на коментар